0888 935 153 - А.С. ПЪРВОМАЙЦИ ЕООД (годишни технически прегледи, авто-сервиз, застраховки гр. отговорост, каско)  с . ПЪРВОМАЙЦИ, ул. Черно море 9

Извършвани услуги


Пунктът за ГТП А.С. ПЪРВОМАЙЦИ ЕООД работи всеки делничен ден от 8.00 до 18.00 часа и извършва следните ГТП на МПС: Леки автомобили- 30.00лв/с АГУ- 35.00лв, Леки автомобили 8+1,товарни до 3.5тона – 40.00лв/с АГУ- 45.00лв, Туристическо ремарке- 40.00 лв, Мотоциклети- 40.00лв, Таксита- 35.00 лв/с АГУ-50.00 лв, Всички цени са с включен ДДС в български лева.

В АВТОСЕРВИЗ А.С. ПЪРВОМАЙЦИ ЕООД се извършват следните услуги: Диагностика и ремонт на двигател, трансмисия и ходова част на леки и товарни автомобили, Компютърно измерване със стенд и регулиране на преден и заден мост на леки и товарни автомобили, Компютърна диагностика, тест ефиктивност амортисьори и окачване на леки и товарни автомобили, Нулиране на сервизни интервали, Смяна на ремъци, масла, филтри и консумативи, Гресиране, Диагностика, ремонт и зареждане на автоклиматици, Диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели, Диагностика и ремонт на трансмисия и ходова част, Диагностика и ремонт на горивно, запалителна система, Диагностика и ремонт на механични скоростни кутии, Диагностика и ремонт на спирачни системи, Диагностика и ремонт на хидравлични рейки и помпи, Компютърно измерване със стенд и регулиране на преден и заден мост, Компютърна диагностика, тест ефиктивност амортисьори и окачване, Компютърна диагностика на ел. управляващи блокове (изчистване на натрупани грешки), Компютърна диагностика и ремонт на бензинови и дизелови инжекционни системи ABS,SRS и др., Компютърна диагностика и ремонт на електронни системи на автомобила, Ремонт на стартери, алтернатори и ел. оборудване, Смяна на ауспуси и ауспухови системи, Смяна на ремъци, масла, филтри и консумативи.